Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un ROMÂN s-a ÎNTORS în CÂRJE din Germania, iar în România este BĂTUT şi băgat în COMÂ
WhatsApp
Un român, în vârstă de 47 de ani, are şanse minime de supravieţuire, după ce a fost lovit cu piciorul în cap de către un tânăr din oraşul Rovinari.

Ionuţ Monea, din comuna Fărcăşeşti, s-a întors săptămâna trecută din Germania, unde se aflase la muncă. Bărbatul lucra în domeniul construcțiilor, dar a suferit un accident de muncă şi nu a mai putut să lucreze. Gorjeanul se deplasa cu ajutorul cârjelor. El trebuia să îşi viziteze fiul, dar a mers înainte la un bar din Rovinari. Aici l-a întâlnit pe Ionel Mihai Birică, de 29 de ani, din localitate. Acesta i-a cerut să-i facă cinste cu o bere, dar şi o sumă de bani. Între cei doi a avut un schimb de replici, iar Birică l-a lovit cu piciorul, deşi Monea era în cârje şi nu se putea apăra, relatează igj.ro.

Ionuţ Monea a rămas întins pe asfalt. Agresorul său s-a speriat şi a sunat la ambulanţă. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde a fost operat, dar medicii au transmis familiei că şansele de supravieţuire sunt minime deoarece are un hematom pe creier.

Ionel Mihăiţă a fost reţinut în aceeaşi zi de poliţiştii gorjeni, iar instanța Judecătoriei Târgu-Jiu au admis, vineri 4 octombrie, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de vătămare corporală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel