Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român s-a îmbrăcat în costum de baie de damă și s-a dus la furat în Austria  
WhatsApp
Doi români au fost condamnați la închisoare pentru furt calificat de un tribunal din Feldkirch. Până aici nimic neobișnuit, doar că, potrivit informațiilor date publicității, unul dintre ei era îmbrăcat cu un costum de baie de damă în care îndesa produsele sustrase. 
Foto ilustrativ (Sursa: Freepik)

Doi români au fost condamnați pe furt calificat la doisprezece și respectiv nouă luni de închisoare, în Austria, într-un proces desfășurat la Landesgericht Feldkirch.

Cei doi bărbați, în vârstă de 32 și 28 de ani, au fost găsiți vinovați că au furat băuturi alcoolice, șampanie și capete de periuțe de dinți din mai multe supermarketuri din Vorarlberg.

În bagajul unuia dintre hoți au fost confiscate 50 de sticle din marfa furată.

„Unealta” folosită în jafuri: Costume de baie pentru femei

 

Cei doi aveau o metodă ingenioasă prin care scoteau bunurile furate din magazin: le ascundeau sub un costum de baie de damă purtat de unul dintre hoți. Românii au spus judecătorului că toate produsele erau destinate uzului personal, însă instanța nu a crezut această explicație.

Sentința este definitivă, relatează publicația Vol.at.

Tânărul de 28 de ani, care a lucrat cel mai recent ca șofer de macara, a călătorit de mai multe ori din România din octombrie 2023 până în ianuarie 2024 pentru a fura în Austria. Aparent, cei doi luau întotdeauna aceleași produse populare. În fruntea listei sunt capete pentru periuțe de dinți electrice, parfumuri, lame de ras, șampanie și băuturi spirtoase.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel