Emil a învăţat în străinătate tot ce ştie despre creşterea păsărilor. „Am lucrat în străinătate, în Elveţia şi când am venit acasă, m-am gândit că fac şi eu o fermă mică, aşa.. Deci asta este mâncarea puilor. (Conţine) porumb, grâu şi floarea soarelui”, spune românul la Observator. Are sute de păsări acum, iar profitul obţinut îi permite să susţină afacerea şi să aibă şi profit. Sute de ouă proaspete ajung zilnic la clienţi. „Ouăle le valorific pe piaţa Remetea”.
Doar că ...într-un mod inedit. Practic, vânzătorul nu se întâlneşte cu clientul.
„În fiecare luni sunt aici, la piaţa Remetea şi aduc ouăle, aici sunt ouăle, cutia pentru bani şi aici scrie preţul. Ouă de casă, zece bucăţi, 11 lei”, spune Mere Emil, fermier, conform sursei citate.
Reporter: Câte ouă aţi cumpărat?
Client: 30.
Reporter: Şi aţi pus bani acolo?
Client: Da.
Reporter: Întotdeauna aşa faceţi?
Client: Eu am încredere şi aşa fac şi eu.
Reporter: În fiecare săptămână cumpăraţi de aici?
Client: Da, da.
„Este bine, e bine. Şi ne-a zis proprietarul că niciodată nu a lipsit niciun ban. Şi acum iau 10 şi pentru noră şi pentru prietenă”, spune un client.
În ritmul acesta, tânărul se bucură de profit, iar clienţii de calitate. Totul pe încredere.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News