Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român drogat a furat o mașină și un telefon, apoi a sunat la 112 să spună că e bombă la bancă
WhatsApp
Un bistrițean de 38 de ani, drogat, a furat o mașină și un telefon, apoi a sunat la 112 și a alertat autoritățile că e bombă la reprezentanța unei bănci din Bistrița și urmează să explodeze.
germania_sofer_roman_drogat

Faptele au avut loc miercuri, iar bărbatul de 38 de ani a fost prins după câteva ore de la apelul la 112, când a anunțat că e o bombă într-o bancă și urmează să explodeze. Tot personalul și clienții băncii au fost evacuați.

În urma unei percheziții la domiciliul suspectului, acesta a devenit agitat și a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Bistrițeanul de 38 de ani a fost dus la spital, unde a rămas internat.

Tot în cadrul cercetărilor, a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras, în aceeași zi, un telefon mobil dintr-un magazin din Bistrița. De asemenea, este bănuit că i-ar fi luat unui cunoscut mașina, pe care ar fi condus-o prin Bistrița.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel