Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Spania a agresat o femeie care își plimba câinele: atacatorul va sta ani buni la închisoare
WhatsApp
Curtea Superioară de Justiție din Castilla y León a confirmat pedeapsa de 12 ani de închisoare pentru un român, care a agresat o femeie  care își plimba câinele în seara de 1 mai 2022 la Segovia.
Un bărbat a fost condamnat la închisoare, după ce a folosit 250.000 $ din asigurarea de viață a fostei soții pentru vacanțe de lux cu noua iubită /  Sursa - Pexels

Românul, cu antecedente penale de aceeași natură, a formulat recurs la Camera Civilă și Penală a Curții Superioare de Justiție împotriva sentinței pronunțate de Judecătoria Segovia pe data de 1 august 2023, care îl condamna la 12 ani de închisoare pentru  infracțiunea de agresiune sexuală, precum și  la 10 ani de eliberare supravegheată de îndată ce acesta urma să iasă din închisoare. În plus, românul este obligat să plătească victimei despăgubiri de 33.283,40 euro.

Decizia Tribunalului Segovia a dovedit că bărbatul, condamnat la trei ani de închisoare pentru un viol în România în 2017, a agresat-o sexual pe femeie în noaptea de 1 mai 2022, când s-a întâlnit cu ea pe un drum local când victima își plimba câinele, relatează cadenaser.com.

 

Românul, obligat să plătească victimei despăgubiri de peste 33.000 de euro

 

Patrupedul l-a mușcat pe român în timp ce acesta a atacat victima, care a avut nevoie de 170 de zile pentru a-și reveni după rănile provocate.

Apărarea românului a solicitat Curții Superioare de Justiție a Comunității anularea sentinței întemeiate pe o pretinsă lipsă de apărare și o încălcare a prezumției de nevinovăție a învinuitului, solicitând în mod subsidiar achitarea infracțiunii. 

Cu toate acestea, Curtea a respins toate secțiunile recursului și a confirmat sentința pronunțată de Tribunalul Provincial din Segovia, impunând și cheltuieli de judecată acuzatului.

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel