Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia și-a modificat camionul, astfel încât să vândă motorină furată direct la colțul străzii
WhatsApp
Un român a fost denunțat de autoritățile din Italia pentru comercializare ilegală de combustibil. Bărbatul, care deține o companie de transport rutier, și-a modificat camionul astfel încât să vândă motorină direct în stradă. 
Românul și-a modificat special camionul (Sursa: NordEst24)

Agenții Gărzii Financiare din Veneția au reușit o captură importantă în lupta împotriva traficului ilegal de combustibil, confiscând un camion-cisternă modificat ilegal pentru a funcționa ca un distribuitor "ambulant" de motorină.

Camionul, fără plăcuțe de înmatriculare și aparent abandonat, a fost identificat de agenți în timpul unei patrulări nocturne într-o zonă industrială din localitatea Mirano. O inspecție mai detaliată a dezvăluit o configurație suspectă: în interiorul vehiculului se aflau ascunse două rezervoare mari, care conțineau aproximativ 4.210 litri de motorină destinată autovehiculelor.

Camionul era de fapt un distrbuitor automat de combustibil

 

O echipă de specialiști, sprijinită de pompieri pentru a asigura siguranța operațiunii, a demarat o investigație aprofundată. S-a constatat că vehiculul fusese transformat într-un distribuitor mobil de combustibil, fiind dotat cu un sistem complet de tuburi, baterii și un pistol de alimentare, gata pentru a fi utilizat în vânzarea ilicită de motorină.

Proprietarul camionului, un cetățean român care deține o companie de transport rutier, a fost identificat. Cu toate acestea, originea și proveniența legală a motorinei găsite în rezervoare s-au dovedit a fi dificil de stabilit.

Românul este cercetat în stare de libertate

 

Având în vedere gravitatea infracțiunii, care afectează controlul fiscal și securitatea pieței combustibililor, procurorul de la Parchetul din Veneția a dispus confiscarea vehiculului și a motorinei.

Proprietarul român a fost denunțat în stare de libertate pentru sustragerea de la plata accizelor pe produsele energetice, o infracțiune care poate fi pedepsită cu amendă și chiar cu închisoarea, scrie publicația italiană Nord Est 24.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel