Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia și-a deschis o adevărată benzinărie ilegală. Avea peste 4 tone de motorină ascunsă în rezervoare improvizate
WhatsApp
Un român din Mirano, o localitate aflată la mică distanță de Veneția, este cercetat după ce și-a deschis o adevărată benzinărie ambulantă, bineînțeles, ilegală. 

Polițiștii Comandamentului Provincial de la Veneția au desfășurat recent o operațiune importantă în municipiul Mirano. În timpul nopții, în timpul patrulării într-o zonă industrială, aceștia au descoperit și confiscat un camion modificat ilegal care fusese transformat în distribuitor mobil de combustibil. O adevărată benzinărie ilegală, care avea deja disponibilă o cantitate impresionantă de combustibil. 

Descoperirea și sechestrul

Camionul, fără plăcuțe de înmatriculare și inițial considerat a fi abandonat, avea ascunși în interior aproximativ 4.210 litri de motorină. Ancheta a fost declanșată imediat și a fost efectuată cu sprijinul Detașamentului de Pompieri pentru asigurarea zonei. Ancheta a scos la iveală faptul că vehiculul a fost special modificat pentru a funcționa ca distribuitor mobil de combustibil. In interior au fost descoperite furtunuri, baterii și un pistol care să dozeze motorina, fix ca într-o benzinărie obișnuită. 

Investigațiile și cercetările

Cercetările complexe au permis identificarea proprietarului autovehiculului, un cetățean român care deține o firmă de transport rutier. În ciuda acestui fapt, a fost dificil de urmărit originea și proveniența legală a motorinei aflată în rezervoare. În consecință, la indicația procurorului de la Parchetul din Veneția, camionul și combustibilul au fost confiscate. 

Proprietarul este cercetat în libertate pentru sustragerea de la plata accizei la produsele energetice, încălcare gravă în legislația italiană care afectează încasările statului și securitatea pieței de combustibili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel