Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia și-a bătut nevasta pentru că a refuzat să se ducă să-i cumpere bere. Carabinierii au intervenit de urgență
WhatsApp
Scandal într-o familie de români din zona Pisa. Un bărbat și-a bătut nevasta cu scaunul pentru că a refuzat să se ducă să-i cumpere alcool de la magazin, după ce individul se îmbatase deja. 

Poliția a intervenit la o adresă din San Giuliano Terme unde un român în vârstă de 50 de ani făcea scandal și își lovea soția și fiicele. 

Alarma a fost dată de fiica sa, o româncă, care a sunat în lacrimi la poliție explicând că tatăl său este violent și se teme foarte mult pentru mama ei, de asemenea cetățean român.

Acasă erau fiicele femeii și, de asemenea, nepoata ei minoră. Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbat în afara casei, care în ciuda prezenței polițiștilor a încercat să-și lovească soția cu pumnul, acțiune stopată prompt de polițiștii care l-au imobilizat în speranța că vor putea să-l oprească să facă alte gesturi violente. 

Bărbatul a fost oprit de polițiști și arestat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în familie agravat de prezența minorilor și a fost dus la închisoarea Don Bosco în așteptarea interogatoriului.

Bărbatul spărgea totul în jur

 

Potrivit relatărilor femeii și fiicelor sale, prezente în casă, bărbatul, după ce a consumat mai multe beri, i-ar fi cerut soției să meargă să cumpere mai mult alcool; la refuzul ei, bărbatul a început să țipe la cei prezenți, lovind și spărgând tot ce i-a picat în mână..

Ulterior a luat un scaun din lemn, pe care mai întâi l-a lovit puternic de masă și apoi și-a lovit soția cu acesta.

Femeia a fost transportată la spitalul de urgență, ulterior a fost externată cu prognostic de 10 zile de îngrijiri medicale din cauza vânătăilor de la cotul stâng.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel