Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia și-a aruncat intenționat apartamentul în aer, folosind o butelie cu gaz
WhatsApp
Un român se află în stare gravă la spital, după ce a provocat intenționat o explozie în apartamentul din localitatea Sant'Agnello în care locuia. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate. 
O româncă a fost salvată de la moarte în Italia după o intervenție periculoasă a pompierilor

Era dimineața devreme când locuitorii din orașul liniștit Sant'Agnello, aflat aproape de Sorrento (Napoli), au fost treziți de un vuiet incredibil. Într-un bloc de apartamente situat în Via San Vito 3, explozia unei butelii de gaz a provocat un incendiu care a generat panică nu numai în clădire, ci în întregul cartier.

Conform primelor reconstituiri, singura persoană rănită a fost bărbatul care a deschis butelia. Se pare că a fost vorba de un bărbat aflat în arest la domiciliu, care a încercat să-și încheie socotelile cu viața, relatează publicația Vesuvio Live

Explozia din apartamentul românului nu a fost un accident

 

Un nor intens de fum negru s-a ridicat imediat spre cer, iar pompierii, carabinierii și serviciile medicale de urgență 118 au sosit imediat la fața locului.

Medicii l-au transportat pe bărbatul rănit de urgență la marele centru de arși din Napoli, acesta fiind singura victimă în acest caz.

Este vorba despre locatarul apartamentului în care a explodat butelia, pe care ar fi manipulat-o intenționat. Românul de 54 de ani a fost grav rănit, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale.

Cele două familii care locuiau în imobil au fost evacuate.

Poliția a început cercetările pentru a depista cauza exploziei buteliei de gaz și a incendiului ulterior, mai scrie sursa citată.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel