Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia riscă să fie expulzat după ce a fost prins urinând în public. „O amenințare pentru siguranța publică”
WhatsApp
Un român a fost catalogat drept „un pericol pentru societate” după ce acesta a fost prins de mai multe ori făcându-și nevoile în spații publice. 

Unui cetățean român i-a fost interzis să meargă în anumite zone ale municipiului Cesenatico, ca urmare a unor comportamente repetate care au afectat siguranța publică. Măsura a fost luată de comisarul de poliție din Forlì-Cesena, la solicitarea poliției locale din Cesenatico, după ce bărbatul a fost surprins urinând într-o piață centrală aglomerată, frecventată de familii. Incidentul s-a petrecut după-amiaza târziu, într-un moment de trafic intens în zonă.

Bărbatul a fost acuzat de încălcarea regulamentului poliției urbane și a primit o interdicție de a reveni în zonă timp de 48 de ore. Însă, în dimineața următoare, acesta a fost prins din nou de polițiștii locali în aceleași locuri care îi fuseseră interzise. În urma acestui nou incident, poliția locală a sesizat comisarul de poliție pentru măsuri suplimentare.

Secția anti-criminalitate a Poliției din cadrul Sediului Poliției a demarat o serie de investigații suplimentare, în urma cărora s-a stabilit că bărbatul era deja cunoscut pentru comportamentele sale tulburătoare. De-a lungul timpului, el a creat disconfort în rândul cetățenilor prin prezența sa constantă în centrul orașului, fiind de mai multe ori verificat de autorități pentru acțiuni considerate hărțuitoare.

„Comportamentele acestui individ reprezintă o amenințare pentru siguranța publică, perturbând grav folosirea liberă a spațiilor destinate cetățenilor și punând în pericol ordinea publică”, se arată în ordinul emis de comisarul de poliție. Ca urmare, s-a dispus interzicerea accesului acestuia în centrul orașului Cesenatico pentru o perioadă de un an. În cazul în care bărbatul va încălca această măsură, riscă să fie arestat pentru o perioadă de până la un an.

În paralel, Oficiul pentru Imigrări evaluează posibilitatea îndepărtării acestuia de pe teritoriul național, având în vedere comportamentele repetate care pun în pericol siguranța publică și ordinea comunității din Cesenatico. Această măsură este menită să protejeze locuitorii și să restabilească liniștea în zona centrală a orașului.

-------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel