Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia, gelos pe cumnat, și-a împiedicat soția să-și viziteze sora opt ani. Era sigur că au o aventură
WhatsApp
Un român din Bagnacavallo este judecat pentru maltratare. Gelos pe cumnatul său, el i-a cerut soției sale să nu-și viziteze familia.
Un român din Italia și-a împiedicat soția să-și viziteze familia opt ani - Nici nu mă lăsa să o salut!. Sursa foto: freepik.com

Românul ar fi împiedicat două surori să se vadă pentru o perioadă de aproximativ opt ani. Totul în contextul unui comportament amenințător și agresiv față de soția sa și în prezența copiilor săi, pentru care un cetățean român de 40 de ani, domiciliat în Bagnacavallo, este acum judecat sub acuzația de abuz în familie.

Cuplul, aflat acum în proces de separare, s-a căsătorit în 2005, iar bărbatul a manifestat imediat o atitudine ostilă. Convins că soția lui are o aventură cu cumnatul ei, începând din 2013 i-a cerut să nu-și mai vadă sora, în ciuda faptului că cei doi lucrează în aceeași firmă, relatează ilrestodelcarlino.it.

"Nici nu mă lăsa să o salut când treceam pe lângă ea, nici la serviciu. Ani de zile nu m-am dus la ea acasă pentru că mi-era frică", a povestit femeia.

 

Victima era amenințată și insultată

 

Odată, după ce a găsit cauciucurile mașinii tăiate, acuzatul a dat vina pe cumnatul său și a început să-și sugrume soția. A fost singura agresiune fizică, în timp ce celelalte scene de violență au fost toate de natură psihologică, cu amenințări și insulte sexiste, chiar și în prezența copiilor.

La un moment dat, bărbatul a avut o problemă gravă de sănătate, iar soția a încercat să fie mai aproape de el, dar în acea perioadă gelozia s-a aprins și mai mult. După o perioadă de despărțire, femeia l-a denunțat apoi la sfârșitul anului 2021.

Joi, 7 decembrie, în fața instanței, a fost audiată sora, care a confirmat faptele, precum și o colegă, voluntară a asociației Demetra din Lugo care protejează femeile victime ale violenței domestice, căreia victima i-a povestit despre coșmarul pe care îl trăia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel