Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia, găsit mort pe stradă
WhatsApp
Un român a fost înjunghiat în noaptea de marți 12 decembrie până miercuri 13 decembrie. S-a întâmplat în localitatea Medi, în zona Piazza Constitution, lângă gară.
Un român din Italia, găsit mort pe stradă, medicii au găsit cuțitul blocat în spatele victimei

Bărbatul de 30 de ani a fost găsit la scurt timp după miezul nopții în via Fratelli Magnani, o zonă rezidențială din apropierea gării.

Acesta a fost înjunghiat cu un cuțit mare, care a rămas blocat în partea superioara a corpului, în spate. Decesul a fost confirmat de medicul la fata locului. Cercetările polițiștilor sunt în desfășurare  pentru a depista autorul sau autorii atacului, care pare să fi avut loc în stradă, deși motivele nu sunt încă cunoscute, scrie informatorevigevanese.it.

Miercuri dimineaţă o porţiune de drum a fost închisă şi delimitată cu bandă corespunzătoare pentru a permite adunarea probelor. Unele persoane au fost deja duse la cazarmă, iar anchetatorii caută martori.  

O altă româncă, Georgiana Mădălina Mardare, și-a pierdut viața într-un mod tragic, la doar câteva săptămâni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță.

 

Dramă fără margini în Italia: O mamă româncă a murit la o lună după ce a născut cel de-al treilea copil. Familia acuză medicii

 

O tragedie cutremură comunitatea din Terni, Italia, după ce Georgiana Mădălina Mardare, o tânără mamă româncă în vârstă de 34 de ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic, la doar câteva săptămâni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță.

Soțul ei, Constantin, în vârstă de 37 de ani, devastat de această pierdere inimaginabilă, a luat atitudine și a depus o plângere la carabinierii din Collescipoli, suspectând implicații înfricoșătoare ale unui presupus omor din culpă și complicații care r fi apărut în timpul nașterii.

Familia îndurerată a apelat la avocata Erdis Doraci de la Baroul Tivoli pentru a le oferi suport în căutarea răspunsurilor în ceea ce privește circumstanțele neclare ale tragediei. Erdis Doraci a subliniat că evoluția clinică aparent normală a Georgianei, precum și cele două sarcini anterioare fără complicații, aruncă întrebări asupra acestui eveniment șocant. Avocatul intenționează să inițieze acțiuni legale și să colaboreze cu experți în investigații medico-legale pentru a clarifica acest caz tulburător.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel