Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a mușcat un bărbat care a refuzat să-i dea o țigară. Victima aproape că a rămas fără ureche
WhatsApp
Supărat că nu i s-a oferit o țigară, un român spitalizat în Italia, a recurs la un gest ciudat: a mușcat un bărbat de ureche. 
Robert Dobre, un tânăr român de 21 de ani, a murit în Italia răpus de o boală rară / Sursa: freepik.com

Într-un incident șocant petrecut într-un spital din Rimini, Italia, un bărbat italian aproape că a rămas fără ureche după ce a refuzat să ofere o țigară unui român internat în aceeași unitate medicală. Agresiunea violentă a avut loc vineri, 15 iunie, în timp ce victima se îndrepta spre barul spitalului pentru a servi o cafea.

Conform informațiilor furnizate de presa locală, conflictul a izbucnit atunci când românul în vârstă de 27 de ani a cerut o țigară italianului, iar acesta din urmă a refuzat.

În urma refuzului, agresorul s-a enervat și a început să-l lovească pe italian cu pumnii, picioarele și capul, culminând cu o mușcătură violentă ce i-a smuls o parte din ureche victimei. 

Agentul de pază a spitalului a alertat imediat autoritățile, iar poliția a intervenit rapid, găsind victima într-o baltă de sânge. Agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins și reținut pentru deformarea înfățișării victimei prin provocarea de leziuni permanente la nivelul feței.

Românul a fost arestat și acuzat de deformarea înfățișării unei persoane prin provocarea de leziuni permanente la nivelul feței. În prezent, acesta se află în închisoare, în așteptarea unei audieri de validare.

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel