Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a înnebunit când a văzut cât este factura la curent: A scos o foarfecă și și-a amenințat fiul și soția, apoi a spart totul în casă
WhatsApp
Un român din Pesaro, Italia, și-a pierdut  mințile din cauza unei facturi uriașe la energie electrică și a spart totul în calea sa. A fost nevoie și de intervenția poliției, după ce bărbatul a luat o foarfecă și și-a amenințat soția și fiul, sub ochii fiicei lor mai mici.

În Pesaro, un bărbat se întoarce acasă, deschide factura de electricitate și de gaz care tocmai a sosit, observă că aceasta s-a dublat și se dezlănțuie. Așa că, după ce a luat o foarfecă, a îndreptat-o spre soția și fiul său major, amenințându-i. Apoi s-a îndreptat spre televizor și playstation și le-a aruncat la pământ, spărgându-le. 

Bărbatul a început apoi să țipe la fiul său, în timp ce mama acestuia încerca să îi ia apărarea: "Trebuie să îți găsești o slujbă, nu poți sta acasă și să te joci toată ziua". Fiica minoră se afla și ea acasă în momentul disputei. 

Un român din Italia a înnebunit când a văzut cât este factura la curent

 

Scandalul a pornit după ce bărbatul, de origine română, luase o doză bună de alcool înainte de a se întoarce acasă, ceea ce a contribuit la escaladarea conflictului. Din fericire, soția sa a reușit să cheme poliția în ajutor și să-și denunțe soțul. La vederea ofițerilor, bărbatul s-a calmat, a predat cheile casei și a rămas calm în timp ce i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare în formă agravantă și rele tratamente aplicate familiei.  Și nu numai atât. De asemenea, i s-a interzis să se apropie de soția și copilul său la mai puțin de 100 de metri.

Este un român de 50 de ani, în oraș de vreo 20 de ani, un mic zidar. Ieri, după validarea măsurii, suspectul, apărat de avocații Luigi Farachi și Cinzia Fenici, s-a prevalat de dreptul de a nu răspunde, potrivit affaritaliani.it.

Românul a scos o foarfecă și și-a amenințat fiul și soția, apoi a spart totul în casă

 

Avocatul bărbatului a comentat: "Așteptăm să vedem actele și apoi vom decide ce vom face. Clientul nostru a recunoscut că a vrut să urmeze o cale pentru a-și rezolva problema cu alcoolul. O problemă care a fost exacerbată de dificultățile economice. Trăiește din munci mărunte și are gândul de a-și întreține soția și cei doi copii. El plătește chiria, iar acum, pe lângă aceasta, au apărut și creșterile de prețuri la energie. Când a văzut factura, a cedat. S-a enervat la ideea că fiul său adult trebuie să își găsească un loc de muncă și că își petrece zilele pe playstation. Cu siguranță că băutura i-a alimentat furia. Dar intenția lui este să se vindece și să restabilească relațiile cu fiul și soția sa".

Între timp, bărbatul de 50 de ani stă la un conațional. Așteptând ca el să găsească o locuință. Soția sa, tot româncă, a apelat la avocata Grazia Di Gioia. Între timp, ancheta continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel