Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a fost arestat după ce și-a bătut iubita cu aproape 10 ani mai mare, în noaptea de Revelion, orbit de gelozie
WhatsApp
Un român de 29 de ani din  Roccadaspide a fost arestat și dus la închisoarea Fuorni. Bărbatul este acuzat că și-a bătut prietena din gelozie în noaptea de Revelion.
Orbit de gelozie, un român din Italia și-a băut iubita în noaptea de Revelion. Sursa - Pexels

Operațiunile au fost efectuate de carabinierii din cadrul Nucleului Operativ și Radiomobil al Companiei Agropol. Victima românului este o moldoveancă, în vârstă de 37 de ani. Din cauza leziunilor suferite în urma bătăii primite, femeia a avut nevoie de îngrijiri la spitalul din Roccadaspide, unde a fost salvată de personalul medical, scrie infocilento.it.

Cazurile violențelor domestice sunt în creștere. Un alt român din Italia este acuzat de vătămări fizice și psihice foarte grave față de soția sa, tot româncă, acțiuni care au avut loc și în fața copilului lor de câțiva ani.

 

Româncă din Italia, agresată și amenințată de soțul violent: „O să te arunc de la balcon, dacă suni la poliție!” 

 

Bărbatul a fost condamnat pentru maltratări și agresiuni,  comise doi ani în urmă în Formia. Românca reprezentată de avocatul Pasquale Di Gabriele, a formulat o cerere civilă pentru prejudiciul moral și fizic suferit, fiind nevoită să recurgă la terapie psihologică.

În timpul audierii, au apărut detalii incredibile ale poveștii. Românca a povestit în sala de judecată că soțul ei nu a lăsat-o să se vaccineze anti COVID.

Potrivit Tribunalului din Cassino, fiul cel mic al cuplului a fost martor la scenele de violență dintre părinții săi. Românul și-a supus soția la multiple hărțuiri și acte violente, ajungând să o amenințe moartea, scrie latinaoggi.eu.

”Dacă suni la poliție  te  arunc de la balcon!  Te arunc cu capul în jos!”, îi spunea românul soției sale. În urma acestor fapte și în urma plângerii depuse, românca a fost dusă într-un centru  protejat pentru victimele violenței domestice, unde se află și în prezent. Bărbatul a declarat că este nevinovat, raportând că era o dinamică normală în cadrul cuplului.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel