Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a ajuns la închisoare după ce și-a agresat sora și mama în vârstă
WhatsApp
Un român, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat sub acuzația de abuz domestic.  Bărbatul și-a agresat fizic mama în vârstă și sora de 51 de ani, din motive aparent banale.
Un român din Italia a ajuns la închisoare după ce și-a agresat sora și mama în vârstă. Sursa foto: freepik.com

Carabinierii stației Tor Vergata au intervenit în cartierul Torri din municipiul Roma, răspunzând apelului unei femei, care a cerut ajutor la 112. Reclamanta, o femeie în vârstă de 51 de ani, a raportat că ea și mama ei, o femeie în vârstă de 77 de ani, au fost victime ale agresiunii fizice din partea fratelui ei. Episodul, care a avut loc din motive aparent banale, a zguduit liniștea cartierului.

Când au ajuns la locuință, polițiștii l-au găsit pe românul de 45 de ani, care se afla în casă. Pentru a evita arestarea, românul a opus o rezistență puternică, forțând militarii să intervină decisiv, relatează radioroma.it.

La ordinul Parchetului din Roma, bărbatul a fost identificat și ulterior dus la închisoarea Regina Coeli din Roma pentru a răspunde la acuzațiile de abuz în familie.

În urma arestării, cele două femei atacate s-au deplasat la camera de urgență a Policlinicii Tor Vergata. Femeia de 51 de ani avea vânătăi la gât și arsuri la ambele brațe, urmare a atacurilor violente pe care le-a suferit. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale și asistență psihologică, care le-au fost acordate în urma accidentului.

Reamintim că și un român din Valmontonea fost arestat de carabinierii stației Valmontone și Alicota Radiomobil al Companiei Colleferro, fiind acuzat de violență domestică.

 

Româncă din Italia, maltrată ani în șir de soțul violent. Copilul a cerut ajutorul carabinierilor

 

Intervenția militarilor a avut loc în cursul nopții, ca răspuns la un apel de urgență la numărul 112 de la un copil, care a raportat că mama sa este atacată de partenerul în stare de ebrietate.

Ajunși la fața locului, carabinierii au găsit-o pe femeie, o româncă de 32 de ani, care a fost apoi transportată la camera de urgență a spitalului Colleferro pentru a fi tratată de rănile suferite, care vor necesita zece zile de recuperare, scrie tendenzediviaggio.it.

Ulterior, femeia s-a deplasat la secția de Carabinieri din Valmontone pentru a raporta atacurile constante pe care le-a suferit de la partenerul ei, un român de 38 de ani, mai ales când acesta era beat, situație care a făcut-o să se teamă pentru viața ei și a copilului.

Nu este prima dată când militarii au intervenit la aceeași casă: în luna iunie au fost chemați la un eveniment similar, în care femeia a suferit răni care au necesitat cincisprezece zile de recuperare. Cu acea ocazie însă, în ciuda faptului că fusese invitată să depună plângere, femeia a decis să nu facă acest lucru.

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel