Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Germania și-a dat soția dispărută, însă femeia dădea lovitură după lovitură
WhatsApp
Un incident curios s-a produs la poliția din Poing, Bavaria. Un român a venit la secția de poliție și a anunțat că soția sa a dispărut.  
Un român din Germania și-a dat soția dispărută, însă femeia se afla în închisoare. Sursa foto: freepik.com

Un român de 31 de ani s-a prezentat la secția de poliție din Poing vineri seara, 17 noiembrie. Era îngrijorat pentru soția sa, o conațională, deoarece femeia nu-i răspundea la apeluri, transmite tz.de.

Polițiștii au constatat, ulterior, că femeia presupusă dispărută, furase în Poing în aceeași zi un telefon. În timp ce era audiat, ofițerii au constata că românca era căutată cu mandat de arestate pentru un alt jaf comis anterior în Baden. 

Prin urmare, românca a fost transferată la închisoarea pentru femeie München-Stadelheim, pentru a-și ispăși pedeapsa cu închisoarea pentru un alt furt. 

De asemenea, și împotriva bărbatului exista un mandat de arestare. „Așadar, ofițerii i-au explicat muncitorului român unde se află soția sa și l-au arestat și pe el”, a declarat un purtător de cuvânt al biroului Poinger.

De asemenea, alți trei români, pe numele cărora fusese emise mandate de aresate, au fost reținuți pe aeroport în Germania, pe 16 noiembrie.

 

Trei români, arestați imediat ce au coborât din avion în Germania

 

Cele trei mandate de arestare au fost puse în aplicare pe aeroportul Karlsruhe/Baden-Baden. În timpul verificării la intrarea în Germania, a pasagerilor unui avion care venise din România, poliției de frontieră au depistat trei bărbați care erau căutați cu mandate de arestare în vigoare.

Un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, căutat pentru obținerea de foloase prin fraudă. a fost reținut de polițiști. Neputând plăti amenda cerută, bărbatul a fost trimis la închisoare pentru a executa o pedeapsă de 40 de zile de închisoare, transmite Poliția Federală.

La scurt timp, a fost depistat un al român, căutat cu mandat de arestare pentru fals în înscrisuri. Bărbatul de 61 de ani a putut să plătească amenda cerută de 1.840 de euro și a putut să-și continue călătoria. Al treilea român arestat era căutat pentru estorcare. După ce a fost dus în fața unui magistrat, românul în vârstă de 30 de ani a fost trimis la închisoare.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel