Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Anglia povestește cum era să fie tâlhărit de un grup de copii englezi. ”Mi-au înconjurat mașina exact ca gangsterii”
WhatsApp
Un român stabilit în Anglia a povestit într-un videoclip postat pe Tiktok cum era să fie tâlhărit de un grup de 12 copii britanici. 
Foto: Capturi de ecran din Tiktok

Un român stabilit în Anglia care muncește ca livrator de mâncare a povestit cum era să fie tâlhărit de un grup de copii englezi în timp ce căuta o stradă pentru a livra o comandă. ”Copiii englezilor sunt scutiți de legile din UK!”

”S-a agățat cu mâinile de ștergătoare” 

 

”Să vedeți ce mi s-a întâmplat! Am luat o comandă și m-am îndreptat spre adresă. Acolo, când am ajuns, am realizat că eram pe o stradă alăturată, pentru că eu căutam numărul 69. Pe strada în care mă aflam, erau în jur de 10, 12 copii englezi care aveau între șapte și 13 ani. Unii dintre ei erau pe biciclete, în timp ce alții erau pe stradă. Am oprit mașina că trebuia să fac dreapta, dar venisera alta din fața mea și trebuia să îi acord prioritate.

În momentul ăla, m-am trezit cu ei (n.r copiii) lângă mașina mea, mi-au înconjurat mașina exact ca gangsterii care tâlhăresc oamenii pe stradă. Unul dintre ei s-a agățat cu mâinile de ștergătoare și stătea cu burta pe capotă. 

I-am întrebat care e treaba și ce vor, iar ei mi-au răspuns întrebându-mă ce fac eu la ei în zonă. Le-am spus că sunt acolo pentru că livrez mâncare și le-am arătat. I-am văzut cum se comportă și am zis să-i iau cu ușurelul. I-am întrebat unde este numărul 65, pentru că trebuia să livrez comanda acolo. Unul zicea ”acolo”, altul ”încolo” (n.r copiii îi arătau direcții diferite). La un moment dat, mi-au zis să nu mă dau jos din mașină. 

”Mi-a deschis portbagajul” 

 

Am sunat-o pe clientă și i-am spus să vină să își ia mâncarea pentru că eu nu pot veni, sunt blocat de niște copii și sunt periculoși. Dacă nu, sun la poliție. Între timp, unul dintre ei, s-a dus în spatele mașinii, iar eu ca fraierul aveam ușile deschise. Mi-a deschis portbagajul, tocmai ca să mă facă să mă dau jos din mașină și ceilalți să intre și să îmi fure banii, telefonul sau ce mai cred ei că găsesc în mașina unui livrator. 

Sunt niște copii, poliția nu are ce să le facă, dar nici pe părinți nu-i trag la răspundere. Bine, sunt copii de englezi, dar totuși, cum să tâlhărești lumea pe stradă, în amiaza mare? Într-un final, am reușit să întorc mașina și am accelerat. Ei s-au dat la o parte, doar doi dintre ei au încercat să vină spre mine la colț de stradă, dar le-am zis să plece. Clienta a venit și și-a luat mâncarea singură. În fine, ce să mai zicem, vă recomand la toți să evitați zonele periculoase din orice oraș.”

--------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel