Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român de 55 ani, implicat într-un accident mortal în Italia. O asistentă socială a murit pe loc, soțul ei e în stare gravă
WhatsApp
Un accident rutier grav a curmat viaţa Gabrielei Pettenon, asistentă socială din Borgoricco. Soţul ei a fost rănit, însă a scăpat cu viaţă din impactul devastator.  Accidentul a avut loc la ieşire din localitatea Lavis, miercuri, 28 octombrie 2020, în jurul orei 14.30.  
accident_rutier_italia_lavis_roman

Pe drumul provincial 235 la ieșirea din Lavis s-a produs o coliziune frontală între o camionetă și un automobil Nissan Qashquai. Potrivit poliţiştilor, se pare că un camion a intrat pe banda opusă de unde venea o mașină condusă de un bărbat de 60 de ani care călătorea împreună cu soția sa, Gabriella Pettenon, de 59 de ani, asistentă socială.  

Impactul  violent a avut loc după sensul giratoriu Zambana Vecchia. Personalul medical care a intervenit nu a mai putut face nimic pentru femeie, decât să constate decesul. Pe de altă parte, soțul a supraviețuit accidentului, în ciuda rănilor grave .

La faţa locului au ajuns şi pompierii Lavis, două ambulanțe de urgență Trentino și un elicopter. Soţul Gabrielei, de60 de ani ani, şi şoferul român, de 55 de ani, au fost transferaţi la spitalul Santa Chiara din Trento. Carabinierii și poliția locală efectuează cercetări pentru a înțelege dinamica impactului. Printre ipoteze se ia în vedere că şoferului român i s-a făcut rău la volan, scrie  lavocedeltrentino.it.

Gabriella Pettenon locuia în cătunul Sant'Eufemia, via Capitello. Era asistentă socio-sanitară în secția de îngrijire a spitalului Camposampiero. Soţul ei fusese angajat al unei mari companii de inginerie din Campodarsego şi tocmai se pensionase. Femeia lasă în urmă și o fiică de treizeci de ani, Federica.  „Un gol pentru colegii de la departamentul de îngrijire și reabilitare fizică din Camposampiero. Gabriella Pettenon ne-a părăsit brusc. Un asistent social neobosit, tenace și întotdeauna disponibil. Avea o energie inepuizabilă, care nu înceta să strălucească”, au transmis colegii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel