Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român căutat în toată Europa, prins în Franța după ce a circulat fără bilet de transport
WhatsApp
Un român care a fugit din țară în Franța pentru a scăpa de executarea unei pedepse cu închisoarea a fost depistat pentru că a riscat și a circulat fraudulos cu troleibuzul.   

Polițiștii francezi au fost chemați după ce controlorii au prins fără bilet un român într-unul din troleibuzele din Limoges.

Aceștia au verificat, în compania controlorilor rețelei de transport, un bărbat fără bilet de transport, la Place Winston-Churchill din Limoges.

Imediat, bărbatul le-a spus polițiștilor că nu are niciun act de identitate pe care să le arate. Cu toate acestea, în timpul percheziției corporale, a fost găsit un portofel în care se afla o fotocopie a cărții de identitate românești. 

Polițiștii au decis să facă o verificare în sistemul european și au remarcat că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, face obiectul unui mandat de arestare european. 

Românul fugise din România ca să nu facă închisoare

 

Acesta din urmă a fost emis de autoritățile române, în urma unei perturbări a ordinii și securității publice în România. Ancheta a stabilit că acest bărbat a amenințat cu un cuțit un polițist român în data de 29 iulie 2022, în timpul unei intervenții într-un conflict de familie.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv. La finalul zilei, bărbatul a fost pus la dispoziția procurorului general al Curții de Apel Limoges.

La final, s-a decis ca acesta să fie închis în arestul preventiv din Limoges, în așteptarea extrădării în România unde va trebui să-și ispășească pedeapsa de 18 luni de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel