Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, căutat în toată Europa, a fost arestat în Spania: bărbatul este acuzat de acte de tâlhărie și violență
WhatsApp
Un român, căutat în toată Europa, a fost arestat de Garda Civilă la Benicàssim, Spania, după ce a fost prins cu acte false.

Bărbatul a fost arestat după ce a prezentat documente falsificate pe numele unui maghiar la un punct de control al poliției. Și în iulie anul trecut, românul a mai fost reținut după ce a prezentat acte false în Vinaròs.

Când a fost prezentat în fața Autorității Judiciare și nu și-a dovedit identitatea, românu a fost plasat în arest preventiv. Magistrații spanioli au decis că astfel românul nu va pleca din Spania. În plus, ofițerii de la Garda Civilă îți vor putea continua cercetările, relatează cadenaser.com.

După mai multe anchete, agenții au descoperit că deținutul este cetățean român, pentru care procurorii cer o pedeapsă de 8 ani și 7 luni. Acesta este acuzat de tâlhărie cu violență, infracțiuni la proprietate și estorcare. Românul va fi pus la dispoziția Tribunalului Național din Madrid.

Alți cinci români au fost arestați în Spania, acuzați că au furat furat articole de lux în valoare de aproape 2.000 de euro cu scopul de a le revinde.

 

Cinci români au furat articole de lux de 2.000 în Spania: Hoții, prinși în timpul unei acțiuni ca-n filme

 

Jaful care a fost premeditat și pregătit în detaliu a fost zădărnicit de Poliția Națională din Gandia vineri, 3 noiembrie. Agenții au dat o lovitură dură unui grup de tâlhari, toți de origine română, care aveau deja mașina plină cu produse de lux. Hoții au fost prinși cu vehiculul încărcat cu bunurile furate și cu cheile în contact. Lipsea doar unul dintre acoliții lor, ceea ce a facilitat arestarea celor cinci hoți.

Operațiunea a fost finalizată vineri, 3 noiembrie, în jurul orei 14.15. Un automobil Skoda Octavia gri era parcat la ușa centrului comercial. Înăuntru se aflau patru persoane, în timp ce al cincilea nu terminase de  „cărat din magazine la vehicul articole de lux”, au dezvăluit sursele anchetei pentru Las Provincias. 

Aparent, grupul ar fi petrecut câteva ore dimineața umplând mașina cu tot felul de „produse de lux cu intenția de a le revinde ilegal în piață”. Însă  polițiștii i-au  împiedicat pe hoți să fugă cu produsele furate în valoare de aproape 2.000 de euro.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel