Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român care se îndrepta spre Anglia, amendat cu 50.000 euro pe aeroportul din Italia. Ce ascundea în bagaje - FOTO
WhatsApp
Un român care călătorea în Manchester, Anglia, a fost amendat cu 50.000 de euro pe aeroportul din Treviso San Giuseppe, Italia. 
Un român care se îndrepta spre Anglia, amendat cu 50.000 euro pe aeroportul din Italia. Ce ascundea în bagaje - FOTO

În cadrul verificărilor la pasagerii aflați în tranzit pe Aeroportul Treviso San Giuseppe, oficialii Agenției de Accize, Vămi și Monopol au interceptat și au ridicat aproximativ opt kilograme de țigări nedeclarate, găsite în bagajele unui român care venea din București.

2. -imagine fara descriere- (un-roman-care-se-indrepta-spre-anglia--amendat-cu-50-000-euro-pe-aeroportul-din-italia--ce-ascundea-in-bagaje---foto-2.jpg)

„570 de pachete de țigări, care cântăresc 8.450 de grame, au fost ascunse în interiorul bagajului de mână și de cală de către pasagerul care a sosit în Italia și se îndrepta spre Manchester. Întrucât este vorba despre o introducere nedeclarată pe teritoriul național a tutunului străin prelucrat pentru o cantitate mai mică de 10 kg, în temeiul legii a fost aplicată o amendă administrativă de 50.000 de euro”, au transmis polițiștii.

Italia. Român, blocat în aeroport, după ce a prezentat la control un test pozitiv făcut în România. A insistat să fie lăsat să intre în țară

 

Român blocat de polițiști pe un aeroport din Italia, când venea spre România: Avea o avere mototolită în ziare

 

Un alt român a fost blocat de polițiști pe aeroport, când venea spre România. El a fost săltat de autorități de pe un aeroport din Italia, după ce i-au verificat bagajele. Acesta avea geanta burdușită cu bani nedeclarați. Suma de bani recuperată în Olbia de către funcționarii Agenției Vamale și a Monopolurilor și ai Guardia di Finanza în trei operațiuni diferite desfășurate la aeroportul internațional „Costa Smeralda” se ridică la 40.000 de euro.

Puțin peste 17.000 de euro au fost găsiți în geanta unui cetățean român care pleca spre București: banii au fost mototoliți în hârtie adezivă. Cea de-a doua operațiune a implicat o femeie, cetățean german: deși declarase că are asupra sa 8.000 de euro, avea la ea peste 11.000 de euro. În fine, în cel de-al treilea caz, un rus a încercat să ascundă toți cei 11.450 de euro pe care îi avea asupra sa. Cei trei au ales să plătească imediat amenda.

Român SĂLTAT de pe aeroport: Avea în bagaje aproape 3 KILOGRAME de aur și argint în monede şi lingouri

De la începutul anului, Agenția pentru Vamă și Monopoluri a descoperit peste 61.000 de euro transportați pe aeroportul din Olbia fără a fi declarați în mod corespunzător, se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel