Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român care este într-o închisoare din Franța postează pe TikTok meniul de lux pe care îl primește în penitenciar: „Sunt puțin dezamăgit”
WhatsApp
Un român care este într-o închisoare din Franța postează pe TikTok meniul de lux pe care îl primește în penitenciar.
Un român care este într-o închisoare din Franța postează pe TikTok meniul de lux pe care îl primește în penitenciar: „Sunt puțin dezamăgit”

Potrivit videoclipului, românul a primit pui shanghai cu cartofi prăjiți, brânză topită, cașcaval, gem, maioneză, iaurt cu vanilie, iaurt natural, unt, alune, chec cu fructe și cola light.

„Sunt puțin dezamăgit pentru că mi-a dat Cola Light, nu știu de ce, eu beau Cola normal”, zice bărbatul în videoclip.

Mai mulți români au reacționat și au spus că deținuții din Franța mănâncâ mai bine decât conaționalii de rând.

 

Vezi și 

 

Deținuții români dintr-o închisoare din Franța cer pe TikTok bani de țigări: „Scrieți-mi pe privat și vă dau contul, mai dați și voi un ban” - VIDEO

 

Deținuții români dintr-o închisoare franceză cerșesc pe TikTok bani de țigări. Patru români postează constant pe rețeaua de socializare videoclipuri în care le cer compatrioților să contribuie la bunăstarea lor, chiar dacă recunosc condițiile bune din penitenciar.

La fel ca în România, și în penitenciarele franceze este interzisă deținerea telefoanelor mobile, dar interdicția nu reprezintă o problemă pentru patru români.

În live-urile de pe TikTok unii dintre ei cer să li se vireze bani, spunând că le este foame și nu au țigări.

Recunosc cu mândrie că sunt închiși în penitenciarul Belfort, și spun că se descurcă și ei cum pot – aici făcând referire la faptul că au telefoane mobile și internet.

Au sute de „spectatori” cărora le spun că au fost închiși pentru înșelăciuni, nu acceptă comentariile negative și sar imediat cu injurii, precizând: „O să ieșim noi de aici, că doar nu am omorât pe nimeni”, după care îi jignesc pe cei ce le urează: „La mulți ani”.

Însă, unul dintre deținuți, care are porecla „Tagarici” și este din Focșani, se laudă că mai are 2 luni de stat, dar se plânge că nu are ce mânca.

„Ce femei, mă, ce femei? Dacă aveam femeie... păi ce? Băi, mi-e foame, nu mai pot de foame. Nici țigări nu mai am. Scrieți-mi pe privat și vă dau contul, mai dați și voi un ban acolo. Trimiteți, mă! Să merg mâine la magazin”, spune el.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel