Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a rămas fără mașina în vama Sculeni
WhatsApp
În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat  care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz ce tracta o semiremorcă.
Un român a rămas fără mașina în vama Sculeni

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Toyota RAV4, fabricat în 2019, care figura în bazele de date ca fiind furat din luna iulie a acestui an din Italia.

În data de 20 noiembrie 2023, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 43 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz ce tracta o semiremorcă, tip platformă, pe care se afla un autoturism marca Toyota RAV4, înmatriculat în Italia.  

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului, an fabricație 2019, aflat pe platformă, polișitii au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează ca furat, alertă introdusă de autoritățile din Italia în data de 25.07.2023.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, autoturismul în valoare de 117.000 de lei fiind reţinut pentru continuarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel