Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a plătit 500 de euro pentru un act de identitate moldovenesc. Bărbatul, oprit la vamă
WhatsApp
Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest a Republicii Moldova efectuează cercetări pe numele unui cetățean al României care a încercat să intre în Republica Moldova în baza unui act de identitate fals.  
vama_moldova_romania

Incidentul a fost înregistrat astăzi, 27 decembrie, ora 06:50. În punctul de trecere a frontierei Leușeni, printre pasagerii cursei Timișoara-Chișinău a fost depistat un bărbat de 25 de ani, care s-a legitimat cu un buletin de identitate moldovenesc. Polițiștii de frontieră au observat mai multe elemente care nu sunt autentice, fapt ce a dus la extinderea verificărilor. La verificarea informației din baza de date s-a constatat că actul este eliberat pe numele unei cetățean al Republicii Moldova.

Într-un final, tânărul a recunoscut că, în contextul pandemiei și a restricțiilor de circulație, a apelat la ajutorul unui cetățean al Republicii Moldova pentru a-și face un buletin de identitate moldovenesc. Pentru acest act ar fi achitat suma de 500 de euro. Oamenii legii continuă cercetările, kiar bărbatul nu a fst lăsat să intre în Republica Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel