Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a fost aruncat pur și simplu în stradă, în Anglia, de conaționalii care i-au promis un loc de muncă
WhatsApp
Românii din Marea Britanie se mobilizează pentru a-l ajuta pe Daniel, un tânăr ademenit cu un loc de muncă, iar apoi aruncat pur și simplu în stradă. 

Daniel Gabriel Ciorogar, un tânăr român recent sosit în Londra, a fost abandonat de cei care l-au adus în Marea Britanie și se află acum pe străzile din Edgware, solicitând ajutorul comunității locale pentru a găsi un loc de muncă.

Daniel a fost descoperit de Mihai Robert Patru, un alt român din comunitate, în fața magazinului Lidl din Edgware. Patru a relatat această întâlnire într-un mesaj postat pe un grup de Facebook, mesaj preluat ulterior de publicația Anunțul UK.

„Bună ziua. Am găsit acest băiat pe nume Daniel Gabriel Ciorogar la Lidl din Edgware. Este cu bun simț, nu mi-a cerut bani, m-a întrebat doar dacă am să îi ofer un loc de muncă și niște haine, ceva de încălțat sau mâncare. A fost adus aici de niște conaționali ‘binevoitori’, după care aruncat în stradă. Dacă cineva poate să îl ajute cu cele enumerate, îl poate suna la 07342 868014 sau îl găsiți la Lidl Edgware”, a scris Mihai Robert Patru.

Cei care pot oferi sprijin sunt rugați să îl contacteze direct pe Daniel.

Contact pentru ajutor. Telefon: 07342 868014

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel