Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a dat 800 de euro pe un permis de conducere fals. Bărbatul, depistat la frontieră
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit asupra unui bărbat, cetățean român, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care era fals.
Un român a dat 800 de euro pe un permis de conducere fals. Bărbatul, depistat la frontieră

În data de 07 noiembrie, în jurul orei 13.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat la volanul unui  autoturism înmatriculat în Belgia, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere în anul 2020, prin intermediul unei persoane ale cărei date nu le mai are,  contra sumei de 800 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, pe 7 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasageră într-un autoturism înmatriculat în Belgia, o tânără, cetăţean român, în vârstă de 22 de ani.

 

O altă româncă a fost depistată cu un permis de conducere fals, pe care a dat 600 de euro 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit asupra unei femei, cetățean român, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care era fals.

În data de 07 noiembrie, în jurul orei 13.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, pasageră într-un autoturism înmatriculat în Belgia, o tânără, cetăţean român, în vârstă de 22 de ani.

La controlul de frontieră, asupra acesteia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care avea imprimate datele de identitate și fotografia femeii.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, femeia a declarat că a obţinut permisul în anul 2021 contra sumei de 600 de euro. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel