Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un profesor român ar fi violat o elevă de 15 ani, după ce i-a dat substanțe care au amețit-o
WhatsApp
Un profesor de desen din orașul Hârlău a fost arestat, după ce a violat o elevă. Fata are 15 ani și lua cursuri de pictură la ″Clubul Copiilor″⁣ din localitate pe care cadrul didactic îl conducea.
Un profesor român ar fi violat o elevă de 15 ani, după ce i-a dat substanțe care i-au indus amețeala

Procurorii spun că înainte să o abuzeze pe copilă, profesorul i-ar fi dat ceva care a amețit-o. Totul s-a petrecut în atelierul de pictură al Clubului Copiilor din Hârlău. Profesorul de desen - spun surse din anchetă - i-ar fi dat elevei de 15 ani substanțe care i-au indus o stare de amețeală. Apoi, când a văzut că adolescentei i se face rău, s-a încuiat cu ea în atelier și a abuzat-o.

„Profitând de starea vădită de vulnerabilitate a victimei minore și de faptul că i s-a făcut rău din cauza stării de amețeală, inculpatul a întreținut un act sexual cu minoră”, a declarat Alexandra Teona Sava, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Copilei i s-a părut ciudat atunci când profesorul, care părea băut, a avut grijă să închidă ușa de la intrare. Și-a sunat prietenul și a rămas cu el în apel. Bărbatul ar fi profitat de faptul că fata nu se simțea bine, a folosit forța pentru a o dezbrăca și viola, spun procurorii. Iubitul adolescentei a auzit totul și a spart un geam, pentru a intra în clădire ca s-o salveze. Polițiștii au ajuns în scurt timpul la locul faptei și l-au încătușat pe suspect, relatează StirilePRO TV.

 

„Probabil acum și-a pierdut mințile...”

 

„Băiatul a spart geamul că avea telefonul deschis. Asculta totul. Și când și-a dat seama că ceva nu e în regulă a spart geamul”, spune Mihai Gașpar, Instructor Clubul Copiilor Hârlău. Profesorul de desen, care a violat-o pe elevă, are 49 de ani, şi este căsătorit. Colegii lui bănuiesc că o atracție stranie pe care o dezvoltase față de elevă l-ar fi determinat să ajungă la viol. Altfel, toată lumea îl ştia drept un bun profesionist.

„Pe data de 5 a venit cu mine în mașină și mi-a zis: „O iau la Sibiu, în tabără”. I-am zis: „Vezi că e dintr-o familie bună. Taică-su e sever.” El zicea: „Da, o iau la Sibiu că are talent”, a mai spus Mihai Gașpar.

„Era o persoană care nu prezenta deviații comportamentale. Era un profesor dedicat copiilor. Nimic nu lasă să se întrevadă cum că el ar putea face ceea ce a făcut. Probabil acum și-a pierdut mințile”, a dezvăluit un prieten de familie al profesorului. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Inspectoratul Școlar din Iași i-a suspendat contractele de dascăl și de șef al Clubului Copiilor din Hârlău. Eleva urmează să fie consiliată psihologic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel