Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un prinţ cambodgian vrea să investească în clubul AS Saint-Etienne
WhatsApp
Prinţul cambodgian Norodom Ravichak şi-a anunţat intenţia de a investi în clubul francez de fotbal AS Saint-Etienne, pentru a-l ajuta "să-şi recapete splendoarea", informează cotidianul sportiv L'Equipe.
Sursa foto: AS Saint-Etienne/Facebook

Conform caietului de sarcini impus de KPMG, cabinetul anglo-olandez de audit şi de consiliul însărcinat cu analizarea candidaturilor, Norodom Ravichak, nepotul regelui Sihanouk, ar fi depus vinerea trecută scrisoarea sa de garanţie bancară în valoare de 100 milioane de euro, transmite Agerpres.

"Ambiţia mea pentru Saint-Etienne este naţională şi internaţională. Aduc cu mine parteneri solizi, pe care îi voi prezenta la momentul potrivit", a declarat prinţul cambodgian, subliniind că nu a venit doar "pentru a realiza operaţiune financiară". "Dacă ne vom înţelege, voi aduce mijloace suficiente pentru a realiza aceste ambiţii şi a-i permite lui Saint-Etienne să-şi recapete splendoarea", a promis el.

În vârstă de 47 de ani, Norodom Ravichak a efectuat studiile în Franţa şi susţine că "a avut mereu o afecţiune specială pentru AS Saint-Etienne, care ocupă un loc printre cele trei mari cluburi din Hexagon".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel