Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un polițist, păcălit de colegi să ceară un porc de Crăciun: Aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg
WhatsApp
Un polițist din Giurgiu a cerut superiorilor săi un porc pentru sărbătorile de Crăciun, după ce a fost convins de colegi că este dreptul său să o facă. Agentul nu a stat mult pe gânduri și a scris o cerere către conducere, în care a cerut "să i se aprobe repartizarea unui porc, conform Ordonanței nr. 114/2018 emisă în data de 17.11.2021.

"Raport din data de 19.11.2021.  Am onoarea să expun următoarele: Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de crăciun conform ordonanței  nr.114/2018 din data de 17.11 2021. Având în vedere că am vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți", a scris polițistul în cererea sa.

Cererea polițistului este plină de greșeli gramaticale. În plus, omul legii nu a sesizat că Ordonanța nr. 114/2018, la care face  referire, este datată cu 17.11.2021.  De asemenea, a scris cuvântul Crăciun cu "c". De asemenea, a scris cu majusculă și Serviciul rutier cu "r" mic, aceasta fiind structură la care este angajat. 

În solicitare, bărbatul invocă Ordonanța numărul 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Tânărul polițist a fost victima glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

 

 

Un alt polițist român a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu. Mesajul tânărului, postat pe o rețea de socializare, înainte de a-și lua viața 

 

Poliția orașului Fierbinți Târg, județul Ialomița, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană este spânzurată în curtea Liceului din orașul Fierbinți Târg. La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și un echipaj de la Ambulanță.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul era decedat. Cadavrul tânărului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă, cercetările fiind în desfășurare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila Dascălu, sesizarea la 112 a fost făcută noaptea trecută, în jurul orei 1.00. din primele cercetări s-a stabilit că victima este un polițist din comuna Maia, care era ajutor de șef de post în comuna Rădulești, însă de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia, scrie  obiectiv.net.

Tânărul polițist era angajat în cadrul IPJ Ialomița din anul 2017. Surse neoficiale spun că tânărul ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să facă un astfel de gest. Pe pagina de Facebook a tânărului curg mesajele de condoleanțe, prietenii fiind șocați că acesta a recurs la acest gest extrem. Ultima postare a tânărului polițist a fost acum 21 de ore: „Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba”.

2. -imagine fara descriere- (un-politist--pacalit-de-colegi-ca-e-indreptatit-sa-ceara-un-porc-de-craciun.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel