Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un polițist din Sibiu a ajuns de urgență la spital, după ce un bărbat beat a dat cu mașina peste el
WhatsApp
Un incident grav a avut loc în localitatea Şura Mică din Sibiu, când un polițist aflat în misiune de control în trafic a fost lovit de un șofer băut. Evenimentul tragic s-a soldat cu rănirea polițistului și cu trimiterea acestuia la spital pentru îngrijiri medicale.    
Un polițist din Sibiu a ajuns de urgență la spital, după ce un bărbat beat a dat cu mașina peste el

În timp ce desfășura activități de verificare a respectării regulilor rutiere, polițistul a fost brutal lovit de mașina condusă de un șofer care se afla sub influența alcoolului.

Șoferul, aflat la volanul mașinii, a pierdut controlul asupra acesteia, izbindu-l pe agent în plin. Incidentul a avut loc în timpul orelor de serviciu ale polițistului, în timp ce acesta se afla pe una dintre străzile destinate controalelor rutiere.

 

Șoferul responsabil de accident era beat

 

Rănile suferite de polițist au necesitat intervenția imediată a medicilor, iar acesta a fost transportat la spital pentru investigații și tratament. Conform informațiilor furnizate de către autorități, polițistul a fost rănit la nivelul piciorului în urma impactului cu mașina condusă de șoferul băut.

În urma testării efectuate de colegii polițistului implicat în accident, s-a constatat că șoferul avea o alcoolemie de 0,68mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce depășește cu mult limita legală admisă. Ca urmare a acestui incident grav, șoferul va fi supus cercetărilor pentru accidentul pe care l-a provocat și care a dus la rănirea polițistului, conform Antena 3 CNN.

Pe parcursul investigațiilor și tratamentului medical, polițistul a rămas sub supravegherea atentă a medicilor, care au acordat îngrijiri corespunzătoare pentru recuperarea acestuia. Autoritățile locale și forțele de ordine au subliniat importanța respectării regulilor de circulație și consecințele grave ale consumului de alcool înainte de a lua volanul, subliniind că astfel de comportamente pun în pericol nu doar viața celor care le adoptă, ci și a celor din jur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel