Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un polițist român local a chemat în ajutor un polițist rutier și s-a ales cu o amendă
După ce un polițist local și-a chemat în sprijin colegul de la rutieră, acesta l-a amendat pentru că nu a vrut să se legitimeze. Amândoi încercau să rezolve aceeași problemă: sancționarea unor persoane care nu aveau asupra lor declarații.
Foto ILUSTRATIV

Un polițist local din Constanța a oprit o mașină în care erau mai multe persoane fără declarațiile pe propria răspundere impuse de Ordonanța Militară.

Pentru că șoferul mirosea a alcool, polițistul local a chemat în sprijin și un echipaj al Poliției Rutiere.

Ajuns la fața locului, polițistul rutier l-a testat pe șofer cu etilotestul și a constatat că a băut. În momentul în care a început să completeze procesul verbal, i-ar fi cerut polițistului local buletinul, pentru a completa datele sale în actul constatator, el fiind cel care a oprit mașina inițial.

Iritat, polițistul local a refuzat să îi arate colegului său buletinul.

 

Polițistul de la rutieră și-a amendat colegul de la locală

 

În acel moment, polițistul de la rutieră și-a amendat colegul de la locală cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima.

Situația este verificată într-o anchetă internă începută de IPJ Constanța.

„La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat de către reprezentanții Poliției Locale Constanța cu privire la faptul că un polițist local a fost sancționat de către un polițist rutier. La aceeași dată, conducerea I.P.J. Constanța a dispus activități de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenței sau inexistenței vreunei abateri disciplinare a polițistului în cauză", au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Constanța, scrie Mediafax.

 

[citeste si]


Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
25 mai 2020, 16:00
DCMedical.ro
24 mai 2020, 18:02
DCBusiness.ro
25 mai 2020, 15:44
DefenseRomania.ro
25 mai 2020, 13:13