Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un polițist român local a chemat în ajutor un polițist rutier și s-a ales cu o amendă
WhatsApp
După ce un polițist local și-a chemat în sprijin colegul de la rutieră, acesta l-a amendat pentru că nu a vrut să se legitimeze. Amândoi încercau să rezolve aceeași problemă: sancționarea unor persoane care nu aveau asupra lor declarații.
Foto ILUSTRATIV

Un polițist local din Constanța a oprit o mașină în care erau mai multe persoane fără declarațiile pe propria răspundere impuse de Ordonanța Militară.

Pentru că șoferul mirosea a alcool, polițistul local a chemat în sprijin și un echipaj al Poliției Rutiere.

Ajuns la fața locului, polițistul rutier l-a testat pe șofer cu etilotestul și a constatat că a băut. În momentul în care a început să completeze procesul verbal, i-ar fi cerut polițistului local buletinul, pentru a completa datele sale în actul constatator, el fiind cel care a oprit mașina inițial.

Iritat, polițistul local a refuzat să îi arate colegului său buletinul.

 

Polițistul de la rutieră și-a amendat colegul de la locală

 

În acel moment, polițistul de la rutieră și-a amendat colegul de la locală cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima.

Situația este verificată într-o anchetă internă începută de IPJ Constanța.

„La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat de către reprezentanții Poliției Locale Constanța cu privire la faptul că un polițist local a fost sancționat de către un polițist rutier. La aceeași dată, conducerea I.P.J. Constanța a dispus activități de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenței sau inexistenței vreunei abateri disciplinare a polițistului în cauză", au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Constanța, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel