Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pensionar din Austria s-a îndrăgostit de o prostituată româncă la care a "cotizat" cu 60 000 euro. După despărțire, bărbatul a făcut ceva de necrezut
WhatsApp
Este o „poveste ciudată”, spune procurorul. În 15 ani nu a dat niciodată peste un astfel de caz. Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Tirol, Austria, s-a îndrăgostit de o prostituată româncă. Femeia l-a părăsit, iar bărbatul a început să falsifice apoi scrisori de la înalți funcționari judiciari pentru a-i atrage din nou atenția româncei.

„Am iubit-o”, a explicat, ieri, acuzatul, în fața judecătorilor. „Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?” Cu toate acestea, el a susținut-o financiar cu 60.000 de euro! Dar ea s-a „despărțit” de el și a plecat din Austria în România.

În timp ce mulți bărbați amenință sau devin violenți atunci când sunt respinși, bărbatul de 62 de ani a tratat "pierderea" în mod diferit. Destul de diferit. A falsificat scrisori, de exemplu de la adjunctul șefului Poliției Criminale de Stat, primul adjunct al șefului superior al parchetului tirolez, iar ulterior - în timp ce procedurile împotriva lui erau deja pe rol - chiar s-a prefăcut că este judecătorul care era responsabil pentru sine.

În numele acestor persoane, bărbatul a scris scrisori către autoritățile engleze și române, de exemplu, în care a raportat „infracțiunile” comise de fosta sa iubită. Într-o zi, Poliția Română i-a bătut la ușă româncei și o acuzase că și-a dus fiica minoră la prostituție forțată.

„Asta a fost cea mai proastă acțiune a mea. Mă va bântui până la sfârșitul vieții mele că am putut să fiu atât de lipsit de caracter”, a mai precizat bărbatul.

„Era într-o situație psihologică extrem de tensionată”, a spus apărătorul inculpatului.

 

Cercetările nu l-au oprit


Când știa deja când va fi judecat și care judecător va judeca dosarul, i-a trimis o scrisoare în numele magistratului, în care spunea că trebuie să se prezinte ca inculpată la proces.

„Am fost plin numai de sentimentele mele. Acum sunt mai liniştit şi văd că îi rănesc pe alţii”, s-a scuzat el.

Judecătorul l-a condamnat pe bărbat la opt luni de închisoare cu suspendare și 1.000 de euro amendă pentru fals în documente și defăimare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel