Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un pasager și-a pierdut viața într-un avion care venea din Spania în România
WhatsApp
Un pasager în vârstă de 78 de ani care se afla în avionul WizzAir care efectua cursa Valencia-Timişoara a decedat, joi, cel mai probabil în urma unui infarct.

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul de la bordul avionului, însă fără rezultat, conform Știrile PRO TV. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Unui pasager i s-a făcut brusc rău, joi, în timpul procedurii de aterizare a avionului Wizz Air care opera pe ruta Valencia (Spania) -Timişoara. Bărbatul, în vârstă de 78 de ani, ar fi suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de către personalul de bord.

Totodată, a fost alertat serviciul de urgenţă, astfel că un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timişoara, în jurul orei 12.30.

Medicii au încercat sa-l resusciteze pe bărbatul aflat în stop cardio-respirator, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta n-a mai putut fi salvat.

Trupul neînsufleţit va fi preluat de medicii legişti, iar poliţiştii au inceput cercetările pentru a stabili cu precizie cum a murit bărbatul.

 

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit în avion pe durata zborului

 

O aeronavă Turkish Airlines care zbura pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgenţă, în luna august, pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti, întrucât un pasager avea probleme medicale.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. Pasagerii vor fi debarcaţi.

„O aeronavă aparţinând companiei Turkish Airlines a aterizat astăzi, 9 august, pe aeroportul Henri Coandă, întrucât unul dintre pasageri avea probleme medicale. Aterizarea s-a efectuat la ora 14.58 şi, imediat, la bord au urcat echipajul medical al aeroportului şi un echipaj SMURD; a fost aplicată procedura standard de resuscitare asupra pacientului. Ulterior, pasagerul a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava, de tip Boeing 777, făcea o cursă pe ruta Miami - Istanbul şi avea la bord 234 de pasageri. Conform sursei citate, pasagerii vor fi debarcaţi, aceştia urmând să fie asistaţi de reprezentanţii companiei aeriene şi ai agentului de handling.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel