Această oportunitate se regăsește în cadrul cantinei Universității Tehnice "Gheorghe Asachi" (TUIASI) din Iași care atrage zilnic aproape 1.000 de persoane, inclusiv studenți și profesori, datorită prețurilor extrem de accesibile la mâncare.
Printre cele mai atrăgătoare oferte se numără o friptură de carne la doar cinci lei, o ciorbă la prețul de 4,7 lei, sau o porție de cotlet de porc la doar 5,25 lei. De asemenea, un șnițel din piept de pui costă 5,85 lei, iar o porție de piure de cartofi este doar 1,5 lei.
Astfel, oamenii pot să savureze două feluri de mâncare cu maxim 10 lei, ceea ce este o raritate într-o perioadă în care prețurile alimentelor și serviciilor de restaurant au crescut semnificativ.
Cantina reprezintă un loc de muncă pentru atât adulți, cât și tineri, și este un punct de întâlnire important pentru studenți și profesori. În această locație aglomerată, până la 200 de studenți pot lua masa simultan, cu un flux constant de aproximativ 700 de persoane într-o zi obișnuită de lucru, de la ora 12:00 la 19:30.
”La cantină pot lua masa în acelaşi timp 200 de studenţi care vin, pleacă, iar într-o zi de lucru, adică de la ora 12.00 la 19.30 vin aproximativ 700 de persoane, poate chiar mai mult. Există colaborare în bucătărie, altfel nu funcționează nimic.
Este agitație în sala de mese, sunt atâția studenți...în bucătărie fiecare știe ce are de făcut, altfel nici nu ai cum să faci față. De când sunt administrator nu am auzit niciodată să existe vreo problemă între angajați”, a declarat managerul cantinei, Anișoara Moroșanu, la Ziar de Iași.
Acest loc se bucură de popularitate în rândul studenților, dar și al altor persoane care apreciază mâncarea delicioasă și prețurile accesibile oferite de cantina Universității Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iași.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News