Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un muncitor ROMÂN a MURIT după ce un STÂLP de 10 metri s-a PRĂBUȘIT cu el la pământ
WhatsApp
Un grav accident de muncă a avut loc luni în Bistrița. Un stâlp de beton înalt de 10 metri s-a prăbușit în timp ce un bărbat de 52 de ani verifica fibra optică.
Rusia a lansat luni 55 de rachete de croazieră, 22 de rachete S-300 şi drone de luptă

Omul, angajat al unei firme de telecomunicații, a fost rănit la un picior și transportat de urgență la spital.

"Eu am ţinut scara şi am strigat Grigore, Grigore, când am văzut că pleacă stâlpul încolo, şi s-a întâmplat nenorocirea, de nu era clădirea cred că murea."

Un muncitor şi-a văzut colegul de 52 de ani cum se prăbuşeşte odată cu stâlpul înalt de aproximativ zece metri. Cei doi, angajaţi ai unei companii de telefonie, se aflau pe şoseaua de centură a municipiului Bistriţa pentru a verifica fibra optică.

„A căzut cu stâlpul de la 10-12 metri, s-a urcat să vadă o fibră că a fost deranjament şi a căzut direct jos cu tot cu stâlp. S-a asigurat, păi dacă s-a rupt stâlpul ce era să mai facă, să sară de la 10 metri cât are?”, a spus un martor, potrivit Știrile PRO TV

În cădere, stâlpul a lovit o clădire din apropiere şi s-a rupt, iar o bucată din beton a ajuns peste piciorul bărbatului. Victima a fost preluată de un echipaj şi transportată la spital pentru investigaţii.

Poliţiştii au început cercetările, iar cazul a intrat şi în atenţia celor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Ei trebuie să stabilească acum dacă bărbatul a respectat normele de siguranţă.

Stâlpul a fost amplasat acolo în urmă cu mai mulţi ani de compania de energie electrică. Între timp, linia a fost dezafectată şi au rămas doar cablurile de telefonie şi televiziune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel