Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un minor român a furat o mașină și a accidentat mai multe autoturisme în Sibiu
WhatsApp
Un adolescent, în vârstă de 15, a furat o mașină din Deva, pe care a condus-o până la Sibiu, unde a lovit mai multe automobile.  
Un minor român a furat o mașină, cu care a accident mai multe autoturisme în Sibiu

Adolescentul a lovit mai multe autoturisme pe Calea Cisnădiei și pe strada Anton Pann din Sibiu, apoi a plecat la plimbare prin oraș.

În zona Calea Dumbrăvii, la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazu, alți șoferi aflați în trafic au observat că era ceva suspect cu el, astfel că l-au blocat până la venirea polițiștilor, relatează turnulsfatului.ro.

"La data de 3 aprilie, în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină pe Calea Dumbrăvii intersecție cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde un șofer a fost blocat de către alți participanți la trafic", anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Tânărul nu a consumat nici alcool, nici substanțe psihoactive

 

Înainte de a fi oprit, băiatul ar fi acroșat două autovehicule pe Calea Cisnădiei și alte două pe strada Anton Pann, evenimentele fiind soldate cu pagube materiale.

Testările conducătorului auto cu dispozitivele de depistare a alcoolului în aerul expirat și a substanțelor psihoactive au indicat faptul că tânărul nu consumase nici alcool, nici substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan.

Biroului Rutier Sibiu a întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, urmând a fi stabilită situația de fapt cu privire la sustragerea autoturismului în cauză. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel