Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un militar român aflat în misiune în Kosovo a murit după ce i s-a făcut rău. În curând urma să se întoarcă acasă
WhatsApp
Un militar român de 43 de ani, aflat în misiune în Kosovo, a murit luni seara după ce i s-a făcut rău, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută. Subofițerul se afla din iulie 2021 în Kosovo și urma să se întoarcă acasă luna viitoare.

”Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, 14 martie, din cauza unor afecțiuni medicale.

În dimineața de 14 martie, subofițerul a acuzat stări de rău, însoțite de amețeli, fiind internat de urgență într-un spital din Priștina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofițerul a decedat în seara aceleiași zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută”, a transmis marți Ministerul Apărării Naționale.

 

Era căsătorit și avea un copil

 

Potrivit sursei citate, ”plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operații Kosovo, din luna iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie a acestui an.

Militarul, în vârstă de 43 de ani, era angajat în M.Ap.N. din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operații din Irak și Afganistan. Era căsătorit și avea un copil”.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale își exprimă profundul regret pentru această pierdere și transmite condoleanțe familiei îndoliate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel