Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un miliardar, găsit mort în Zanzibar. Acum cinci ani, fiul său și-a strangulat mama vitregă 
WhatsApp
Un miliardar a fost găsit mort în Zanzibar, la cinci ani după ce fiul său i-a strangulat a doua soție cu un încărcător de telefon.
igor_sosin

Igor Sosin, un miliardar rus, s-a vindecat de coronavirus la începutul acestui an. Moartea bărbatului a avut loc într-o zi pe care și-o petrecea alături de fiica sa și de o femeie în Zanzibar, transmite Newsin.md. Din primele informații, acesta trecea printr-un divorț.

Familia sa a spus că nu poate fi trezit, iar medicii l-au declarat mort, iar cauza morții nu este încă stabilită. Sosin era cunoscut pentru petrecerile fastuoase, iahturi, tenis și schi. A fost adesea văzut în stațiunile Coasta de Azur și, odată, a cheltuit câteva milioane de lire sterline pe o colecție de rochii aparținând Sharon Stone, pe care a dăruit-o uneia dintre soțiile sale.

Familia fusese lovită anterior de o altă tragedie, când fiul său Egor, pe atunci în vârstă de 19 ani, și-a sugrumat mama, a doua soție a lui Sosin, Anastasia, cu un încărcător de telefon. El a mărturisit uciderea susținând că vrea să-l „alunge pe diavol” din interiorul ei, când au stat la un hotel din Kazan. Egor nu a fost pedepsit în urma gestului său, pentru că a fost diagnosticat ulterior cu o „tulburare mintală”. Ulterior a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie, după un tratament care a dat rezultate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel