Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un microbuz a luat foc în trafic: Șoferul a simţit miros de fum și a oprit
WhatsApp
Un microbuz a luat foc în trafic, miercuri după-amiază, în judeţul Botoşani, fără a exista persoane rănite, întrucât în mijlocul de transport nu erau pasageri, doar şoferul, care a simţit miros de fum şi a coborât să vadă ce se întâmplă.
Un microbuz a luat foc în trafic: Șoferul a simţit miros de fum și a oprit

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a anunţat că incendiul a pornit de la motor şi s-a extins în scurt timp la întreg mijlocul de transport, relatează Știrile PRO TV. „Un microbuz a luat foc, în această după-amiază, pe DJ 291 D, la ieşirea din localitatea Suharău spre Oroftiana. Conducătorul auto a simţit miros de fum, a oprit autovehiculul să vadă ce se întâmplă, iar în acel moment, au ieşit flăcări de la compartimentul motor. În scurt timp, incendiul s-a extins la întreaga autoutilitară”, a transmis ISU Botoşani.

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suharău. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat.

În microbuz se afla doar şoferul.

ISU Botoşani a precizat că incendiul a fost produs, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel