Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un mare lanț de supermarketuri din Germania retrage un lot de struguri periculoși pentru sănătate 
WhatsApp
REWE a anunțat o retragere de pe piață a unui lot de struguri provenit de la Fresh Solutions Netherlands BV. 
Foto: Produsul rechemat / Sursă: produktwarnung.eu

O alertă alimentară a fost emisă de către lanțul de supermarketuri REWE, referitoare la retragerea unui anumit lot de Mix de struguri de masă – Dulci și fără semințe, comercializat sub marca Fresh Solutions Netherlands BV. Potrivit informațiilor furnizate de Produkt dach warnung, în acest produs s-a constatat că nivelul maxim de reziduuri pentru ingredientul activ fenpropathrin a fost depășit.

Produsul afectat provine din India și este ambalat în cutii din plastic de 500g. Lotul vizat este identificat cu următoarele detalii: GGN 4056186948243, MH06093654401, Lcode 1104, GTIN Cod de bare 4053702010071.

REWE recomandă ca cei care au achiziționat acest produs să-l returneze în magazin. Clienții pot returna produsul în magazin și pot primi rambursarea prețului de achiziție, chiar și fără a prezenta chitanța.

Acaricidul și insecticidul fenpropathrin sunt utilizate pentru controlul unor insecte, în special acarieni, în cultivarea fructelor și legumelor. Însă, conform reglementărilor din Uniunea Europeană, inclusiv din țări precum Germania, Austria și Elveția, pesticidele care conțin fenpropathrin ca ingredient activ nu sunt permise.

---------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel