Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un magazin popular din Germania recheamă câteva produse pentru copii din cauza pericolului chimic - FOTO
WhatsApp
Pepco retrage de pe rafturi mai multe loturi de creioane pentru colorat din cauza pericolului la care se pot expune copiii. 
Foto: Stângă - produse retrase, Dreapta - Ilustrativ/ Sursa: Stânga - produktwarnung.eu, Dreapta- pixabay.com

PEPCO, unul dintre cei mai mari retaileri germani, a emis o notificare importantă pentru clienții săi referitoare la rechemarea unor produse din cauza pericolului chimic. Este vorba despre diverse creioane și creioane colorate comercializate pentru copii. 

Ce produse sunt retrase de pe rafturi 

 

Potrivit comunicatului emis de PEPCO Germany GmbH, anumite loturi de creioane au fost identificate ca având niveluri ridicate de plastifianți, care depășesc limitele stabilite de Regulamentul (CE) Nr. 1907/2006 privind substanțele chimice. Această situație ridică îngrijorări privind siguranța copiilor care ar putea utiliza aceste produse.

1. Foto: Prod... (produse-rechemate-pepco-germania_66962300.jpg)

 

Produsele afectate sunt identificate prin numerele de articol PLU 344664, PLU 347467, PLU 349916, PLU 351997, PLU 596332, PLU 599150, PLU 599152 și PLU 599153. PEPCO îndeamnă clienții să nu le lase la îndemâna copiilor și să le returneze cât mai curând posibil.

Clienții pot returna produsele respective la oricare dintre magazinele PEPCO și vor primi rambursarea integrală a costului de achiziție, fără a fi necesară prezentarea bonului.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel