Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian venit în România s-a enervat că nu-și poate încărca mașina Tesla: "Mi se pare o mafie. Sunt făcute pe fonduri europene"
WhatsApp
Un italian stabilit în România este furios că stațiile de încărcare pentru autoturisme sunt închise seara. 

Totul s-a întâmplat la Cluj-Napoca. Italianul a ajuns cu mașina marca Tesla la unul din locurile unde aceste mașini se pot încărca gratuit. Acesta și-ar dori să-și poată încărca rapid mașina, însă singurele stații de încărcare care funcționează sunt cele lente, acolo unde se poate aștepta și 9 ore.

Italianul spune că a sunat și la primărie și nu a fost băgat în seamă. 

”Nu mi pare corect. Aici avem o păcăleală. Sunt făcute pe fonduri europene, dar își bat joc de noi. Le țin pornite o oră - două, iar apoi le sting. Ajung cu mașina aproape fără baterie și stațiile de alimentare sunt închise. 

După colț este unul de 8 kilowatti, dar stai 9 ore până când încarci. Mi se pare o mafie. Astea sunt făcute pe fonduri europene. Ei trebuie să ne dea voie timp de cinci ani să încărcăm mașinile, pentru că sunt făcute din fonduri europene.

M-am săturat în acest oraș. Este foarte multă corupție. Se face economie la curent. Nu mi se pare normal că nimeni nu sesizează.

Am sunat și la Primăria Cluj-Napoca și m-au ignorat. E imposibil să se întâmple așa ceva.

Asta e Europa? Domnule Boc, vă rog să controlați toate stațiile de încărcare. Sunt toate închise”, a spus italianul stabilit la Cluj, conform StirideCluj.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel