Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un italian a dispărut după ce ”Dua Lipa” i-a frânt inima și l-a făcut de bani. Mesajul ciudat postat pe Facebook înainte de dispariție 
WhatsApp
Un italian a dispărut într-un mod misterios. Există o teorie conform căreia bărbatul a căzut pradă unei escrocherii care o implică pe cântăreața pop Dua Lipa. 
Foto: Stânga - Italianul dispărut / Dreapta - Dua Lipa / Sursă foto: Facebook G Franco Bonzi & Facebook Dua Lipa

Un bărbat din Milano în vârstă de 59 de ani a dispărut. Familia și apropiații nu l-au mai văzut pe Gianfranco de 20 de zile. Italianul, de profesie portar, a fost surprins ultima dată pe camerele de securitate din cartierul Brera pe data de 23 martie.

Misterul în jurul dispariției sale s-a adâncit odată cu dezvăluirea unei posibile escrocherii romantice.

Conform relatărilor din emisiunea de televiziune "Cine l-a văzut?", difuzată acum trei zile, Gianfranco Bonzi ar fi căzut pradă unei înșelătorii în care o persoană necunoscută, s-a dat drept starul pop britanic Dua Lipa, și i-ar fi cerut bani folosind un profil fals pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO. Româncă din Spania, păcălită de ”Brad Pitt”. Elena a rămas fără bani și fără ”pretendent” 

În mesajele prezentate în cadrul emisiunii, cei doi își adresau cuvinte de alint, iar Bonzi pare să fi trimis bani acestei persoane.

”Dua Lipa” a cerut 50 de euro pentru a furniza informații despre italianul dispărut 

 

Raffaella Grigi, corespondentul emisiunii, a încercat să ia legătura telefonic cu presupusa Dua Lipa falsă, iar aceasta a cerut 50 de euro pentru a furniza informații despre bărbatul dispărut.

Înainte de a dispărea, Bonzi a lăsat un mesaj cutremurător pe Facebook, declarând că este "ultima sa postare" și că se confruntă cu una dintre "ultimele acțiuni din viața sa" din cauza unei dezamăgiri în dragoste pe care nu a putut-o depăși.

În momentul de față, familia și autoritățile continuă căutările, scrie RaiNews. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel