Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un inel cu diamant, dispărut într-un hotel de lux din Paris, a fost găsit în aspirator
WhatsApp
Un inel de 750.000 de euro a fost descoperit într-un sac de aspirator în hotelul de lux Ritz din Paris.
Escrocherie cu inele de aur: patru escroci români s-au semnalat în provincia Piacenza / Sursa foto - Pexels

Un inel cu diamant de 6,51 carate care fusese dat dispărut în hotelul Ritz din Paris a apărut acum într-un sac de aspirator. Prețioasa bijuterie a fost căutată timp de două zile în hotelul de lux.

Un oaspete al hotelului a pus inelul pe o masă din camera lui după micul dejun vineri dimineața, 8 decembrie. După o plimbare prin oraș, bijuteria scumpă a dispărut. Proprietarul a suspectat serviciul de cameră din hotelul de lux și a raportat inelul cu diamant la secția de poliție locală ca fiind furat, relatează Le Parisiene.

Furtul în hotelurile de lux este o problemă extrem de sensibilă. Oaspeții bogați lasă adesea bunurile, care valorează  o avere în apartamentele închiriate. Aici este nevoie de încredere totală din partea angajaților. Cerințele sunt mari, iar reputația hotelului este rapid distrusă dacă  dispar bunurile oaspeților hotelului.

 

Dispariția misterioasă a inelului cu diamante a fost rezolvată

 

Una dintre adresele de top din Paris și din lume: hotelul de lux Ritz de pe Place Vendome a ajuns în presa de scandal din cauza unui inel cu diamant lipsă.

După cum susține Le Parisien, poliția a demarat o anchetă și a interogat toți angajații hotelului. Și Parchetul din Paris a fost implicat în anchetă.  Trebuiau clarificate întrebări precum dacă inelul cu diamant a dispărut efectiv din cameră sau în altă parte.

Apoi, după două zile, dispariția misterioasă a inelului cu diamante a fost rezolvată: „Datorită muncii de căutare atente a forțelor de securitate, inelul a fost găsit în această dimineață”, au transmis reprezentanții hotelului într-un comunicat duminică,10 decembrie.  Bijuteria valoroasă a fost găsită într-un sac de aspirator. Totodată, Hotelul Ritz respinge orice suspiciune de tentativă de furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel