Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un incendiu violent a distrus patru locuințe. Un bărbat cu probleme psihice, găsit mort în beciul casei
WhatsApp
Un incendiu puternic a distrus joi seară patru case, într-o localitate din Vaslui, iar de vină ar fi unul dintre proprietari, un bărbat cunoscut cu boli psihice. 

Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi pus focul și apoi ar fi dispărut, relatează ȘtirileProtv. Ulterior, acesta a fost găsit mort în beciul casei sale.

Totul a început când oamenii au ieșit din locuințe îngroziți, fiind alertați de fumul puternic. Astfel, aceștia au sunat imediat la 112. Potrivit acestora, de vină ar fi un vecin cunoscut ca având afecțiuni psihice. Acesta locuia singur și, potrivit vecinilor bărbatului, i-a amenințat de mai multe ori că va da foc casei.

Astfel, în urma incendiului au ars patru case, iar trei familii au privit neputincioase cum locuințele lor sunt mistuite de foc. Opt echipaje de pompieri sosite de la Vaslui au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă și la alte case.

Potrivit pompierilor, acestea erau vechi și construite una lângă cealaltă, scrie ȘtirileProtv.

 

Un bătrân a fost găsit de vecini, carbonizat în propria casă. Un incendiu i-a cuprins locuința

 

Un incendiu la fel de violent a izbucnit, miercuri, 24 noiembrie, la o casă din localitatea dâmboviţeană Drăgăeşti Pământeni, iar un bătrân în vârstă de 95 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa.

Potrivit ISU Dâmbovița, "la locul evenimentului, pompierii au constatat ca sunt degajări de fum dintr-o cameră, focul fiind stins de vecini până la sosirea echipajelor de intervenţie.

Din nefericire, un bărbat în vârstă de 95 de ani a fost găsit decedat în urma incendiului, fiind scos de către vecini din camera în care s-a manifestat incendiul. Pompierii au acționat în cauză pentru stingerea focarelor din camera de locuit pe o suprafaţă de circa 9 metri pătraţi", precizează ISU Dâmboviţa.

De asemenea, se pare că până la sosirea pompierilor, bătrânul în vârstă de 95 de ani a fost scos de vecinii săi din casa unde s-a manifestat incendiul violent. Totodată, până la venirea pompierilor, focul a fost stins tot de vecinii victimei care au sărit în ajutor pentru lichidarea acestuia.

La locul evenimentului au fost imobilizate forțe de la Detașamentul Târgoviște cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel