Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fan brazilian anonim îi lasă totul prin testament lui Neymar
WhatsApp
Sursă foto - Facebook Neymar Jr

Un fan anonim al lui Neymar Jr. l-a trecut în testament pe milionarul jucător brazilian de fotbal. Fanul a declarat că dincolo de dragostea pentru echipa națională și moștenirea fotbalistică a Braziliei, s-a identificat cu Neymar, fapt care l-a determinat să-l numească oficial pe atacantul brazilian în testament.

„Nu sunt foarte sănătos și, prin urmare, chiar am văzut că nu am cu cine să-mi las lucrurile... Nu mi-ar plăcea ca guvernul sau rudele cu care nu mă înțeleg să-mi păstreze lucrurile”, a declarat fanul, citat de cnne.com

Tânărul de 30 de ani a adăugat că a încercat, fără succes, să predea bunurile sale internaționalului brazilian, și că testamentul era modalitatea legală de a face acest lucru și că documentul a fost semnat în fața unui notar din Porto Alegre-Brazilia.

Neymar, în vârstă de 31 de ani, este jucător de la Paris Saint-Germain, și unul dintre cei mai bine plătiți sportivi din lume. Potrivit Forbes, până în 2023, veniturile fotbalistului erau estimate la 85 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel