Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un cunoscut afacerist român s-a stins din viață în Spania, după ce a ajuns acasă fără chei: Liviu încercat să intre în casă pe fereastră - FOTO
WhatsApp
Liviu, managerul cunoscut al unui restaurant din Gijón, Spania, a murit. Bărbatul s-a stins din viață duminică în urma unei căderi de la etajul al patrulea. Poliția investighează cauzele oficiale ale accidentului.

În așteptarea confirmării oficiale, se pare că românul, în vârstă de 38 de ani, încerca să intre în locuința sa pe fereastră. Restaurantul său este situat în Gijón, Spania, o zonă pietonală care are de obicei mult trafic. Colegii și familia lui sunt consternați de cele întâmplate. 

Spania. Românul care a furat sticle de vin în valoare de 1,6 milioane de euro, condamnat: „Un jaf minuțios planificat”

 

A încercat să intre în casa lui pe fereastră

 

Unul dintre vecinii săi a fost cel care a alertat poliția despre moartea românului, cunoscut tuturor drept Liviu. După cum a relatat El Comercio, vecinul a sunat la serviciile de urgență după ce a găsit trupul neînsuflețit al omului de afaceri în fața clădirii, duminică, în jurul orei 11:00 dimineața. 

Singura ipoteză a poliției, cunoscută până acum, pare să indice că Liviu ar fi ajuns la el acasă fără chei. În fața acestei situații, românul ar fi luat decizia de a încerca fără succes să intre în casă prin fereastra de la etajul patru. 

Românce, între care și o minoră, exploatate într-un pub din Spania. Obligate să poarte haine sexy, să se lase atinse de clienți 12 ore zilnic

Potrivit sursei citate mai sus, mai mulți martori au indicat că au văzut victima încercând să acceseze casa între orele 5:00 și 6:00 dimineața. În plus, acești vecini au mai declarat că o lovitură puternică i-a surprins în jurul orei 7:00 dimineața. 

La sosire, serviciile de urgență nu au putut face nimic pentru viața acestui cunoscut manager de origine română. Liviu a murit la vârsta de 38 de ani, după ce a căzut în gol. Acest accident a șocat industria hotelieră locală, în special afaceriștii din vecinătate.

FOTO: captură espanadiario.es

În acest moment, Poliția continuă să cerceteze cauzele accidentului.

Spania. Român înjunghiat de propriul frate cu 12 lovituri de cuțit: Bărbatul este căutat de poliție

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel