Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un chelner din Spania, revoltat de "bacșișul" dezgustător lăsat de clienți pe masă: „Întoarceți-vă cât mai curând!”
WhatsApp
Un chelner din Spania postează adesea pe contul său de pe rețeaua X, fosta Twitter, Soy Camarero, cele mai ciudate și dure situații cu care se confruntă în meseria sa.
Un chelner, revoltat de „bacșișul” dezgustător lăsat de clienți pe masă

Astfel, în ultimul său clip, bărbatul a povestit cum clienții nu numai că au lăsat resturile de mâncare pentru copii pe farfurie, dar și un scutec murdar. Chelnerul denunță astfel lipsa de educație a unor clienți.

Să lucrezi cu oamenii nu este ușor, mai ales dacă lucrezi în lumea HoReCa. De la multe ore de muncă grea și salarii mici până la probleme între colegi. În plus, trebuie să servească clienții nepoliticoși. 

Dovadă în acest sens a fost surpriza pe care a întâmpinat-o un chelner când a curățat masa de la care s-au ridicat unii clienți.  Aceștia au lăsat pe masă diferite resturi de mâncare, așa cum este și normal. Surpriza neplăcută însă a fost un scutec pus pe o farfurie, dar și câteva ambalaje de mâncare pentru bebeluși.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru cadou, reveniți curând”, a scris el ironic, împărtășind fanilor o imagine care arată masa și scutecul.

Nu a durat mult până când imaginea a devenit virală, iar urmăritorii s-au grăbit să lase zeci de mesaje.

„Cel puțin l-au lăsat pe masă, iar mie mi-au pus în mână gunoiul lor”, a comentat un urmăritor. 

Recent un alt chelner din Spania, Jesús Soriano, a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru a denunța că clienții nu au întotdeauna dreptate.

Un chelner din Spania, revoltat pe trei clienți: „Am întâlnit animale mai curate și mai educate”

 

Prin contul său, Soriano postează zilnic cele mai ciudate situații pe care le trăiește atât el, cât și orice altă persoană care lucrează în sectorul ospitalității. Într-una dintre cele mai recente  postări  ale sale se vede o masă la care au luat micul dejun trei persoane.

Unul dintre ei a comandat un pahar de lapte cu Cola-Cao, altul a comandat o cafea și suc de portocale. De asemenea, clienții am mai comandat pâine prăjită cu gem.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel