Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un celebru fotbalist din Argentina a ajuns să doarmă pe stradă. Sportivul și-a făcut cunoscută drama
WhatsApp
Un fotbalist din Argentina a ajuns să doarmă pe străzile Greciei, după ce a ratat un transfer la o echipă din prima Ligă a acestei țări. Maximiliano Fornari, în vârstă de 26 ani, a povestit prin ce momente grele trece.
Un fotbalist din Argentina a ajuns să doarmă pe stradă

Fotbalistul Maximiliano Fornari a ajuns să doarmă pe bănci, în parcurile din Grecia, după ce a ratat un transfer la echipa Appollon Larrisa din acest stat.

"Totul a fost foarte complicat. Nu știu ce s-a întâmplat. Cei care m-au adus aici m-au părăsit. Am plecat de la echipa de care aparțineam pentru că am primit o ofertă oficială, dar nu am mai ajuns să semnez contractul", a declarat  Fornari, pentru publicația argentiniană Semanario Dejuin, citată de digisport.ro

Clubul din Grecia  la care ar fi trebuit să activeze  Fornari  susține, însă, că mijlocașul nu  a reușit să treacă de vizita medicală. Ba mai mult, oficialii clubului spun că jucătorul ar fi avut bani de bilet să se întoarcă în țara natală.

Un fotbalist din Argentina a ajuns să doarmă pe străzile din Grecia. Primele reacții ale clubului din țara natală

Conducerea clubului din Argentina a precizat pentru presa internațională că toate transferurile se amână, dacă starea de sănătate a jucătorilor nu este bună.

 

„Cu o  lună înainte de startul cantonamentului de vară, jucătorul a ajuns în Larissa și a efectuat vizita medicală. Rezultatele nu au fost cele așteptate și am decis să nu-l mai transferăm. În perioada în care a stat aici, l-am plătit și i-am oferit câțiva bani în plus agentului său pentru faptul că transferul nu s-a mai realizat.

Nouă ne-a fost transmis că jucătorul va merge la o altă echipă din Grecia. Nu am mai avut legătură cu el de atunci, iar azi citesc că e în Grecia și doarme pe bănci.

Am discutat cu agentul lui astăzi și m-a informat că jucătorul este în Barcelona. Mi-a și trimis o poză pe care chiar jucătorul a postat-o pe pagina sa de Instagram", a spus Panagiotis Manzano, președintele formației din Larissa, citat de sursa menționată.

În ultima perioadă, fotbaliștii din țări mici „ vânează” transferurile internaționale, deoarece cred că pot face carieră la un alt nivel. 

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel